Livekameror på WannaWatchMe, gratis sexkameror, sex dygnet runt

Vanliga frågor

Välkommen till vår sektion med vanliga frågor på WannaWatchMe. Vårt kundtjänstteam har sammanställt ett antal av de vanligaste frågorna. Om du inte finner ett svar på din fråga eller ditt problem, vänligen kontakta vår kundtjänst för omedelbart svar.
Välj en kategori nedan:Webbplatsen WannaWatchMe

Vad är WannaWatchMe?

WannaWatchMe är en webbplats för live videochatt där du kan chatta med amatörmodeller och samtidigt se dem på webbkamera. Chatt och video på WannaWatchMe är live (såvida du inte har valt en förinspelad show), så du kan chatta med modellen och se henne eller honom chatta tillbaka och uppträda endast för dig!

Modeller vid WannaWatchMe direktsänder video från sitt eget hem till ditt hem. Vi har modeller av alla typer och slag! Bläddra bland modellerna efter kön, ålder, utseende och sexuella preferenser. Se tjejer, killar, par eller shower med särskilda specialiteter. Ta reda på mer om varje modell genom att besöka deras biografisida eller se deras smakprov av bilder. När du har valt den modell som intresserar dig, kan du gå till gästchatten för att tala med modellen i fråga och se ett litet smakprov av videon. Det är helt gratis att se gästchatten och provbilderna. Om du vill besöka modellens chattrum och se hela videon, visas priserna för full tillgång och förinspelad video innan du går in i chatten. Chattavgifterna debiteras per minut och anges i amerikanska dollar. De förinspelade videorna kostar 2,99 USD för 24 timmars tillgång till modellens videoarkiv. Vi debiterar inte någon månatlig eller återkommande avgift för att se webbplatsen.

Hur kan jag hitta en modell?

Det finns många olika sätt att bläddra och söka i vår databas över modeller. Om du vet namnet på den modell som intresserar dig, skriv det bara i sökrutan och klicka sedan på sökknappen. Om namnet inte stämmer exakt med någon viss modell, ger vi dig en lista över de närmaste träffarna.

Om du söker en viss typ av modell, kan du skriva nyckelord för att söka bland beskrivningarna. Du kan också bläddra i expansiva listan över kategorier som vi har sammanställt för dig på den vänstra sidan för att hitta en modell som passar dina intressen. Klicka bara på länken som du väljer och så visar vi dig modeller som motsvarar dina val.

Det mest detaljerade sättet att söka efter en modell är vår avancerade sökning. Klicka bara på länken Avancerad sökning överst på sidan, och du kommer då att kunna söka efter i stort sett alla kriterier man kan tänka sig. Klicka på en snabblänk för en viss typ av modell eller välj ett av sökalternativen till höger för att bli riktigt specifik!

Är alla videor live?

Alla videochattar har direktsänd video såvida de inte är märkta som förinspelade. Genom livechattarna kan du tala och interagera direkt med modellen. Förinspelade videor kan vara tidigare kamerasessioner eller andra uppträdanden som modellen i fråga har spelat in, och de spelas när modellen inte är online. Du kommer att kunna se videon i fråga men utan chatt eller interaktion med modellen.

Hur fungerar videochatten?

Modellen använder en webbkamera. När du loggar in på chatten, kan du se vad modellen gör i realtid. För att kunna se chatten måste du ha insticksprogrammet för Flash för din webbläsare. Detta är ett relativt enkelt program, så om du inte redan har det, bör det vara enkelt att installera. Om du har programmet, bör det ge en utmärkt videouppspelning.

Samtidigt som du kan se modellen kan du även chatta fram och tillbaka med henne eller honom. En del modeller använder en mikrofon för ljud, och dessa modeller kan tala med dig!

Hur visar jag en modells profilsida?

Det enklaste sättet att se en modells profilsida är att klicka direkt på modellens namn. Detta kommer att ladda profilsidan utan att slå på deras livekamera, även om du fortfarande kommer att ha en möjlighet att göra det när som helst.

Hur talar jag med modellen?

När du går in i en modells fulla chatt, ser du videon till vänster, en stor chattruta till höger och en liten ruta längst ned där du skriver ditt meddelande. Om du vill tala med modellen, skriv i den lilla rutan och tryck sedan antingen på knappen "Skicka" eller på din returtangent för att skicka meddelandet. Ditt meddelande kommer då att synas i chattrutan. När modellen svarar dig, kommer även modellens svar att visas i chattrutan.

Du kan också delta i röstchatt med modeller som har valt att erbjuda detta via vårt konfidentiella telefonsystem (Observera att inte alla modeller har alternativet aktiverat). Du måste befinna dig i en exklusiv chattsession med modellen för att använda tjänsten. De flesta modellerna som har röstchatt aktiverat, har en ikon som visar att de erbjuder tjänsten på hemsidan. Du kan också fråga modellen om telefonchatt är ett alternativ och om de är villiga att aktivera funktionen för dig.

Hur lämnar jag chatten?

När du är redo att lämna chatten, kan du antingen klicka på knappen "Koppla ned" längst upp på sidan eller helt enkelt besöka en annan sida i navigeringsfältet högst upp på sidan. Debiteringen kommer omedelbart att avbrytas när du gör detta. När din privata session är avslutad ges du möjlighet att betygsätta modellen. Du kan lämna kommentarer samt ge information om omdömet baserat på din session.

Vad händer om en modell inte gör vad jag ber den om?

Det är detta som gästchatten är till för! Modellerna är inte skyldiga att göra något som du ber dem om, även om de flesta är villiga och glada över att ge dig en show. Gästchatten är det perfekta stället att ta reda på vad modellen är villig eller ovillig att göra. Det här är verkliga personer som sänder från sina egna hem, och de har alla olika smaker och preferenser.

Om du vill veta vad en modell är villig att göra för dig, fråga dem i gästchatten. Om de inte vill göra det, kan du alltid hitta en annan modell. Vi har många olika modeller med olika specialiteter och intressen, så det bör finnas åtminstone någon modell som motsvarar dina särskilda önskemål!

Vad är högupplöst video (HD-video)?

Högupplöst video eller "HD-video" är en typ av videoflöde med högre upplösning och större bild. Om du har bredbandsanslutning, som exempelvis kabel eller DSL, är detta ytterligare något som du kan njuta av på WannaWatchMe! När du ser ikonen HD  vid sidan av en modells namn, visar detta att modellen i fråga strömmar i högupplöst video.

Om du föredrar att se den mindre videon när en modell sänder i HD, kan du klicka på "Small" eller "Medium"-ikonen i kamerans alternativmenyn längst ner i din chatt.

Vad händer om min anslutning systematiskt avbryts under blocksessionen?

Om antingen din eller modellens anslutning avbryts, var god återanslut till sessionen inom 2 timmar från sessionens början. Minutpriset kommer inte att påverkas av avbrottet. Kontakta kundstöd om du inte lyckas återansluta. Om du avsiktligt avbryter anslutningen innan blocksessionen avslutats eller inte försöker återansluta om ett problem uppstår, kommer du att debiteras för sessionen enligt överenskommelse. Vi kan även ta bort din möjlighet till framtida köp av blocksessioner.

Hur länge kan jag maximalt erhålla det rabatterade priset?

En blocksession kan fortsätta efter den bestämda tidsperioden så länge modellen är tillgänglig. Du kommer i så fall att erhålla det rabatterade priset för hela sessionen.

Varför finns inte blocksessioner tillgängliga?

Blocksessioner finns tillgängliga endast om din dagliga gräns tillåter detta och modellen har valt att erbjuda blocksessioner. Om du redan har använt en del av din dagliga gräns, kan du endast välja blocksessioner som inte leder till att din fastställda gräns överskrids.

Ditt konto på WannaWatchMe

Vilka olika typer av gratis medlemskap finns det (om tillgängligt)?

Om tillgängligt krävs det endast en e-postadress för att registrera dig för ett gratis medlemskap och börja chatta med några av våra modeller. Men gratis premium-medlemskap med ett kreditkort sparat är alltid tillgängligt och ger en bättre webbplatsupplevelse.

Med ett premium-medlemskap kommer du att kunna chatta med valfri modell och får även andra förmåner som:

  • Starta privata sessioner med modeller
  • Betygsätt modeller
  • E-posta modeller
  • Lägg till modeller som favoriter
  • Få påminnelser när dina favoritmodeller är online

Vad används visningsnamnet till?

Du ombeds att skapa ett visningsnamn när du registrerar dig. Visningsnamnet används som namn i chattarna och på andra delar av webbplatsen. Du kan när som helst ändra ditt visningsnamn på din profilsida.

Hur fungerar favoriterna?

Du kan spara en lista över dina favoritmodeller i sektionen Mitt konto på webbplatsen. Dina favoritmodeller visas alltid i början av din sortering och WannaWatchMes hemsida när modellen är live. Du får även enkel tillgång och kan visa alla dina favoriter på sidan Mitt konto.

Hur lägger jag till en favorit?

För att lägga till en modell som för närvarande sänder live till din lista, gå till deras biografisida. Klicka på hjärtat bredvid "Lägg till"-texten i högra övre hörnet på modellens chattfönster. Om en modell är offline kan du välja "Lägg till mig i dina favoriter"-länken på respektive modells överblicksbild. Gå till modellens biografisida om du inte har överblick aktiverat och klicka på "Lägg till mig i dina favoriter"-länken till höger om deras bild.

Hur tar jag bort en favorit?

Om du vill ta bort en modell från din favoritlista, kan du återgå till modellens biografisida och klicka på hjärtat bredvid texten "Ta bort". Du kan också hantera dina favoriter under sidan Mitt konto. Under "Mina favoritmodeller" klickar du på länken "Ta bort favoriter" under modellens bild för att ta bort modellen från din lista.

Kan jag bli meddelad när mina favoriter är online?

WannaWatchMe kan skicka textmeddelanden eller uppdatera en personlig RSS-feed när dina favoriter börjar strömma.

För att få automatiska texter, gå till sidan "Mina favoriter" och följ anvisningarna under "Mobilmeddelande." När du har verifierat ditt nummer, välj bara "SMS när jag är online" under modeller på sidan "Mina favoriter" eller klicka på "Meddelas när jag är online" på någon modells profil för att börja ta emot textmeddelanden. Texttjänsten är gratis, men operatörsavgifter kan tillkomma. Kontrollera din telefonplan innan du registrerar dig. För att avbryta textmeddelanden, klicka bara på "Avbryt SMS-meddelanden" bredvid ditt telefonnummer.

Om du använder en RSS-läsare, gör WannaWatchMe det enkelt att titta på dina favoriter att börja strömma. Följ instruktionerna under "RSS-meddelande". Din feed kommer att uppdateras när en av dina favoriter är online. Feed innehåller automatiskt alla modeller du lägger till som favoriter i framtiden.

Hur får jag mitt lösenord skickat till mig?

Om du glömmer ditt lösenord, kan vi skapa ett nytt lösenord åt dig och skicka det till dig via e-post. Klicka här och fyll sedan i e-postadressen som du använde när du registrerade ditt konto. Vi kommer därpå att skapa ett nytt lösenord åt dig och skicka det till din registrerade e-postadress med instruktioner om hur du nollställer lösenordet. Tänk på att länken endast är giltig i en timme så kontrollera din e-post och nollställ lösenordet direkt. Ibland hamnar e-brev av misstag i skräp- eller spam-mappen. Lägg till @wannawatchme.com i listan över godkända avsändare för att säkerställa att dina meddelanden hamnar i inkorgen.

Du kan även klicka på länken "Glömt ditt lösenord?" under inloggningsrutan på sidans övre högra hörn för att påbörja processen med att nollställa lösenordet.

Hur uppdaterar jag mina kontaktuppgifter?

För att uppdatera ditt smeknamn, dina kontaktuppgifter, din dagliga gräns eller din personliga profil, klicka här.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

För att ändra ditt lösenord, klicka här.

Hur fungerar den dagliga gränsen?

Alla användare börjar med en daglig gräns som de kan använda i fulla videochattar på WannaWatchMe. När du når din valda gräns för dagen, kommer den chatt som du befinner dig i att stängas, och du kommer inte att kunna logga in igen förrän nästa dag. Du kan hursomhelst höja eller sänka denna gräns om du uppfyller vissa villkor. Alla belopp är i amerikanska dollar.

Om du vill begränsa din tid i chatten, kan du sänka din gräns till så lite som 25 amerikanska dollar per dag. Varje begäran om att sänka din gräns kommer att ske automatiskt.

Om du vill kunna spendera mer tid i chatten varje dag, kan du begära en höjning av gränsen från kundtjänst. Därefter kommer vår kundtjänstpersonal att behandla din begäran för ett godkännande och skicka dig ett svar. Om du vill kunna spendera mer än 300 amerikanska dollar per dag, var god kontakta supportteam@wannawatchme.com direkt. I vissa fall kan du bli ombedd att skicka oss ett undertecknat godkännandeformulär via fax eller e-post för att godkänna den begärda gränshöjningen.

Vem kontaktar jag om jag behöver hjälp?

För alla frågor som inte besvaras här, kontakta kundtjänst.

Hur avslutar jag mitt konto?

WannaWatchMes grundläggande tjänster är kostnadsfria och vi tar inte heller ut någon månadsavgift. Om du ändå vill avsluta ditt konto, kan du besöka vår sida för kontoavslutning.

Kan jag använda ett kontantkort?

Ja, vi accepterar kontantkort från många stora kortutgivare (dvs. Mastercard, Visa, JCB, etc). Klicka bara på "Gå med gratis"-länken högst upp på hemsidan och ange samma typ av information som med andra kort. När kortet har godkänts, kommer du att vara medlem och få tillgång till alla våra modeller!

Hur sätter jag in pengar på mitt konto?

Med ett förbetalt konto finns det två enkla sätt att göra detta:

  • Har du inga pengar på ditt konto kan du lägga till pengar på ditt konto genom att klicka för att gå in i en gold show eller ett betald chattrum. Där kan du lägga till pengar till ditt konto.
  • Du kan också klicka på "Mitt konto", "Hantera konto", "Förbetalt saldo" och sedan "Ladda medel". I båda fallen kommer du att se ett fält där du kan ange ett belopp i dollar. Skriv bara in hur mycket du vill lägga till, klicka på "Fortsätt till banken" och följ anvisningarna.

Finns det en lägsta eller högsta belopp jag kan lägga till mitt kontantkort?

Det finns ett minimum på 25 amerikanska dollar och du kan inte lägga till mer pengar än vad som finns på kortet/kontot.

Varför fungerar inte mitt kontantkort?

Vid första inskrivningen skickas en begäran om ett nominellt transaktionsbelopp (eller "reserverat belopp") till kortutgivaren för ålderskontroll och giltighet. Om du inte kan använda ditt kontantkort måste du ringa numret på baksidan av kortet för att begära att kortutgivaren godkänner auktoriseringen. Du kan hitta mer information om detta nominella belopp i första stycket i våra allmänna villkor.

Varför ingår en momskostnad i min faktura? (endast EU-medlemmar)

Medlemmar från EU kan debiteras en mervärdesskatt (moms) enligt gällande lagstiftning för alla WannaWatchMe-köp. Momsen beräknas vid faktureringstillfället efter att grundavgifterna har dragits från din dagliga gräns. Momskostnader räknas inte till din dagliga gräns.

Du informeras om momssatsen du debiteras innan ett skattepliktig köp görs. Denna procentsats varierar beroende på land. Kontakta din lokala skattemyndighet för information om moms som tillämpas i ditt land.

Varför innehåller min faktura en serviceavgift? (Endast PayPal-användare)

Om du betalar för tjänsten med PayPal, på grund av den ökade kostnaden för oss, läggs en extra avgift på 7% av inköpsbeloppet till din faktura.

Du kommer att bli underrättad om serviceavgiften innan ett köp görs.

Teknisk support

Behöver jag ett insticksprogram eller någon speciell programvara?

Ja, du behöver det senaste insticksprogrammet för Adobe Flash Player för att se chatten och videon. Flash fungerar på nästan alla webbläsare och webbläsarversioner. Du kanske redan har Flash installerat på din webbläsare. Du kan testa detta genom att gå till gästchatten. Om sidan laddas, kommer du att kunna se alla våra tjänster. Om du inte har Flash installerat, kommer du att bli ombedd att ladda ned det från sidan. Klicka på Ja-knappen och följ instruktionerna. Du kan även ladda ned insticksprogrammet för Flash här. Om du har problem med Flash eller att se chatten och/eller videon, var god kontakta kundtjänst.

Vi rekommenderar även att du aktiverar JavaScript i din webbläsare. Detta ger en bättre användarupplevelse när du surfar på sajten. JavaScript aktiveras i dina webbläsarinställningar.

För att aktivera JavaScript i IE8, gå till Verktyg -> Internetalternativ. Välj fliken Säkerhet och klicka på knappen "Anpassad nivå". Rulla ner till kategorin "Skript" och aktivera "Aktiva skript". För att aktivera JavaScript i FireFox 3+, klicka på verktygsmenyn och välj Alternativ. I alternativfönstret väljer du fliken Innehåll. Markera kryssrutan bredvid "Aktivera Javascript".

Hur avslutar jag min videochattsession?

Du kan avsluta chatten och stoppa debiteringen genom att stänga fönstret på din webbläsare eller klicka på knappen Avbryt i chattfönstret.

Vad händer om min anslutning avbryts under en show?

Om chatten stängs, kommer debiteringen att avbrytas. Om det var ett tekniskt problem på din sida, bör du kunna öppna din webbläsare på nytt och logga in på chatten igen. Din anslutning kommer även att avbrytas om modellen lämnar chatten. Modeller har möjlighet att stänga av otrevliga användare från sin chatt. Avstängningen är permanent för modellen i fråga.

Frågor om integritet

Är mina uppgifter säkra hos er?

Vårt registreringsformulär samt alla formulär på vår webbplats där du anger kreditkortsuppgifter är helt och hållet säkra och skickas via SSL (Secure Socket Layer), en typ av säkert krypterad kommunikation som sker mellan din dator och bankens system. Ingen annan har tillgång till dina uppgifter än WannaWatchMes utbildade personal.

Vi kommer inte att sälja, byta bort eller lämna ut dina uppgifter till tredje parter.

WannaWatchMes personal kommer aldrig att be om dina konto- eller kreditkortsuppgifter i ett chattrum. Du ska ALDRIG lämna ut sådan information till modeller eller andra besökare i chattrummen. Modellerna har inte tillgång till dina konto- eller betalningsuppgifter. Om ett problem uppstår med ditt konto, kommer vi alltid att be dig kontakta oss eller vårt betalföretag personligen. Namnet på ditt betalföretag visas alltid när du besöker någon avgiftsbelagd del av webbplatsen.

Om en modell eller någon annan person ber dig om känslig information via chatt eller e-post, var god kontakta oss omedelbart om detta, då detta strider mot vår policy.

Vad gör ni med mina kontaktuppgifter?

Vi behöver dina adressuppgifter i början för att validera dina kreditkortsuppgifter. Vi ber dig hålla dessa uppgifter uppdaterade, så att din användning av webbplatsen inte avbryts. Vi lämnar inte ut dessa uppgifter till någon och kommer att använda dem för att kontakta dig endast i nödfall.

Varför behöver ni min e-postadress?

Din e-postadress används som ditt inloggningsnamn på webbplatsen. Vi använder din adress även för att skicka dig dina kontouppgifter, som exempelvis ditt smeknamn eller lösenord. Eventuella ändringar som du gör i ditt konto, liksom nyhetsbrev eller särskilda erbjudanden om webbplatsen, kan skickas till din registrerade e-postadress.

Din e-postadress visas inte på webbplatsen, och våra modeller känner inte till din adress. Din e-postadress kommer inte att säljas eller lämnas ut till tredje parter. Vi kommer endast att använda din e-postadress för att kontakta dig angående ditt konto på WannaWatchMe. Om du vid något tillfälle inte längre vill erhålla nyhetsbrev från oss via e-post, kan du klicka på den borttagningslänk som finns i e-postmeddelandet.

Hur kan jag surfa på WannaWatchMe utan att det visas i min webbläsares historik?

De flesta webbläsare har en privat surfningsfunktion som inte kommer att spara de webbplatser du besöker till historiken. Google Chrome kallar det "Incognito." Safari och Firefox kallar det "Privat surfning." Internet Explorer kallar det "InPrivate-surfning." I dessa lägen lagrar din webbläsare inte din historik, cookies, sparade lösenord eller andra personuppgifter.

Innan du besöker WannaWatchMe aktiverar du webbläsares privata surfningsläge. I de flesta webbläsare kan du gå till Arkiv -> Nytt privat/inkognitofönster för att öppna ett nytt fönster eller ny flik avsedd för privat surfning.

När du besöker WannaWatchMe i ett privat fönster eller flik kan funktioner som är tänkt att förbättra användarupplevelsen, såsom att komma ihåg dina inloggningsuppgifter, val av språk och andra anpassningsmöjligheter, inte vara tillgängliga. Ändringar du gör på dessa funktioner när du använder privat surfning sparas inte heller för framtida besök.

Behöver du mer hjälp?

Live-support

Klicka här för att chatta med vår kundsupport.

Per telefon

US: 1-866-941-3982
Telefonnummer till kundsupport i andra länder